Garantie

Wij hebben ringen in verschillende diktes. Dunne ringen hebben een elegante en delicate uitstraling. Dunne ringen zijn lichtgewicht en comfortabel om te dragen, maar ze kunnen kwetsbaarder zijn en meer gevoelig voor buigen of deuken.
Zwaardere ringen geven een goede balans tussen duurzaamheid en comfort, ze zijn steviger dan dunne ringen en beter bestand tegen dagelijks gebruik.

Bij een bezoek aan onze zaak, laten wij u het verschil voelen en zien in verschillende diktes.

Onze diamanten worden geleverd met certificaat van echtheid. Op het zetwerk waar de diamanten op hun plaats worden gehouden zit beperkte garantie. Indien door fouten in de fabricage de diamanten of andere edelstenen verloren gaan, worden de stenen kosteloos vervangen en de fout uiteraard hersteld. De zettingen kunnen echter door gebruik of misbruik slijten. Dit valt buiten de garantie. De termijn waarin ze kunnen slijten is volledig afhankelijk van hoe de persoon met het sieraad omgaat.

Door de sieraden minstens 1 maal per jaar door ons te laten controleren voorkom je vaak dat edelstenen verloren gaan. De sieraden worden goed gecontroleerd door onze eigen goudsmeden

 

Garantie-certificaat

Al onze gouden trouwringen worden gewaarborgd door ons eigen meester teken. Edelmetaal Waarborg Nederland garandeert het karaat gehalte:

14 karaat goud = 585

18 karaat goud = 750

Tevens gratis jaarlijkse controle van de briljant.