fbpx

Garantie

Al onze ringen hebben levenslange garantie op fabricage fouten. Tevens garanderen wij uitsluitend eerste kwaliteit legering in onze ringen. Dat wil zeggen dat de ingrediënten van het goud zorgvuldig zijn bepaald om een zo hard en edel mogelijke legering te garanderen. Onze filosofie is dat al onze ringen een levensverwachting van minimaal zo’n 80 jaar hebben, uitgaande van een normaal gebruik. Alle ringen voldoen aan de kwaliteit die je verwacht, namelijk een degelijk en hoogwaardig product. Tevens werken wij uitsluitend met palladium houdende witgoud legeringen om een zo goed mogelijk product te leveren, wat resulteerd in een nikkelarm of liefst zelfs nikkelvrij product.

Onze diamanten worden geleverd met certificaat van echtheid. Wij staan garant voor de hoogste en mooiste kwaliteit zetwerk van de door ons zelf gemaakte trouwringen. Op het zetwerk waar de diamanten op hun plaats worden gehouden zit beperkte garantie. Indien door fouten in de fabricage de diamanten of andere edelstenen verloren gaan, worden de stenen kosteloos vervangen en de fout uiteraard hersteld. De zettingen kunnen echter door gebruik of misbruik verslijten. Dit valt buiten de garantie. De termijn waarin ze kunnen slijten is volledig afhankelijk van hoe de persoon met het sieraad omgaat.

Door de sieraden minstens 1 maal per jaar door ons te laten controleren voorkom je vaak dat edelstenen verloren gaan. De sieraden worden goed gecontroleerd door onze eigen goudsmeden

 

Garantie-certificaat

Al onze gouden trouwringen worden gewaarborgd door ons eigen meester teken. Edelmetaal Waarborg Nederland garandeert het karaat gehalte:

8 karaat              = 333

14 karaat goud = 585

18 karaat goud = 750

Tevens gratis jaarlijkse controle van de briljant.