Waarom kiezen ze voor ons?

Wij hebben:

–          1 van de grootste collectie’s van Nederland;

–          eigen goudsmeden;

–          eigen diamantzetters;

–          eigen ontwerpen;

Ons team maakt samen met u van uw trouwdag een onvergetelijke dag. Kortom, overtuig uzelf en maak een afspraak.

Maatwerk

Ons trouwringenatelier levert al bijna 30 jaar maatwerk in trouwringen en heeft buiten dat ook alle mogelijkheden om alles naar jullie wensen te realiseren. Inspiratie is zo binnen handbereik. Eigentijds klassiek, of juist super strak, meer of minder diamant, alles kan en er zijn eigenlijk geen grenzen. Onze klanten inspireren ons ook doorlopend met prachtige nieuwe ideeën. Heeft u interesse om onze speciale collectie te bezichtigen, maak dan een afspraak dan kunt u er zeker van zijn dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben.

Kwaliteit

Kwaliteit leveren is meer dan een goed product leveren. Zo kan men zich concentreren op de mooie emotionele en soms praktische kanten van uw keuze. Het is de bedoeling dat de ringen voor heel jullie leven met veel plezier en prettige herinnering aan onze zaak bij blijven. Kwaliteit is meer. Zo zijn onze collecties up to date. Wij proberen zoveel mogelijk met u mee te denken, de sfeer, de ambiance, tot aan het geserveerde kopje koffie aan toe, de details maken de kwaliteit. Van het meten van de maat tot aan het afleveren van de ringen, zien wij u graag tot in lengte van jaren na de bruiloft terug, voor het controleren van de briljanten in de zetting.

Uniek

Met méér dan duizenden modellen zijn wij zéér gespecialiseerd en alles kan ook nog eens aangepast worden. Indien u bij uw trouwjurk een mooi sieraad wilt aanschaffen, dan kunt u óók bij ons terecht.

Onafhankelijk en objectief

Wij zijn kritisch ten aanzien van onze collectie. Omdat wij met onze eigen goudsmeden onze hand ervoor niet omdraaien om een model aan te passen, en wij graag met u meedenken wat uw wensen zijn. Wij doen alles in het belang van onze klant. Uiteindelijk is het belangrijk dat onze bruidsparen met een goed gevoel en de juiste ring in het huwelijk treden.