Trouwringen

Trouwringen, één van de meest universele symbolen ter wereld. De ronde, ononderbroken vorm van trouwringen, zonder begin, zonder einde, bevestigt dat de liefde tussen twee mensen en het huwelijk oneindig is.

Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers. De grootste van Uden en omgeving op het gebied van trouwringen. Met ca. 4.000 modellen op voorraad om letterlijk te zien, te voelen én te passen. In diverse materialen zoals Staal, Titanium, Palladium, Witgoud, Geelgoud, Roségoud, Bicolor, Carbon, Tungsten, Zilver, met of zonder briljant.
Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers is een begrip in de trouwringenbranche. Perfect in kwaliteit, eindeloos in variatie, exclusief en zéér betaalbaar. Groot in ambachtelijke trouwringen, service en advies. Uw beste adviseur op het gebied van trouwringen, speciaal voor jullie gemaakt.

Kies je voor een ring van Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers, dan kies je voor kwaliteit en vakmanschap. Wij bieden een zeer grote collectie in verschillende stijlen en prijsklassen. Ook is het mogelijk om zelf jullie trouwringen te ontwerpen. Met het hart gekozen, met de hand gemaakt. Elke ring die wij maken is bijzonder. Met trots tonen wij graag onze collectie.

Wij hopen onze passie die wij voelen op jullie te kunnen overbrengen zodat je geïnspireerd raakt de unieke trouwring te vinden om de liefde voor elkaar te bezegelen.

Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers vervaardigd de ringen in eigen atelier. Dit verzekert je niet alleen van een hoge kwaliteit, maar ook van de best mogelijke prijs. Het uitzoeken van jullie trouwringen is een belangrijk moment tijdens de voorbereiding op je trouwdag. Trouwringen vormen een bijzondere herinnering aan deze mooie dag in jullie leven. Het symboliseert de ware liefde. Daarom is het uitzoeken van de perfecte trouwringen zeer belangrijk. Jullie wensen staan bij ons centraal.

 Maak samen vrijblijvend een afspraak, wij adviseren jullie graag. Afspraak maken

Trouwringen bi color geel wit

Bekijk meer »

Trouwringen bi color rood wit

Bekijk meer »

Trouwringen geel goud

Bekijk meer »

Trouwringen staal

Bekijk meer »

Trouwringen wit goud

Bekijk meer »

Trouwringen zilver

Bekijk meer »