Over ons

Bij Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers vindt u een uitgebreide keuze aan trouwringen in klassieke, moderne en opvallende designs, verschillende materialen en alle prijsklassen- van eenvoudige tot zeer exclusieve modellen. In onze zaak en website kunt u zich overtuigen van de grote verscheidenheid van onze trouwringen.

De ring is het symbool van eeuwig durende liefde, trouw en vriendschap. Wat is er dan ook mooier om juist dit symbool samen te dragen. Ons atelier is goed op de hoogte van de laatste trends en neemt deze mee bij het ontwerpen van nieuwe modellen. Zo kunnen bijvoorbeeld legeringen en diamantzettingen naar uw persoonlijke wensen worden aangepast.

Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers biedt u verlovingsringen en sieraden met 25% korting aan. Waarom: omdat wij met lagere marges genoegen nemen en bijna alles in eigen beheer wordt gemaakt. Het maakt niet uit welk budget u in gedachten heeft voor uw trouwringen – bij ons kunt u door het variëren van de gebruikte materialen uw droomontwerp creëren.