Verlovingsringen

Voor de allergrootste liefde in jullie leven hebben wij de mooiste verlovingsringen, exclusief , duurzaam én betaalbaar.

Een verlovingsring wordt door de heer gekozen om zijn grote liefde te vragen of ze voor de rest van haar leven bij hem wil blijven.

Ben jij op zoek naar dé perfecte verlovingsring, bij Uw Trouwringenspecialist Juwelier Rooyackers is de keuze zó groot, dat er wellicht ook voor jou een mooie, unieke verlovingsring bijzit. Bij ons vind je verlovingsringen in álle prijsklassen.

Voorheen was het meestal de zogenaamde solitairring. Maar in deze moderne tijd kunnen er veel soorten ringen gekozen worden als verlovingsring.
Wij hebben hierin een grote collectie die hiervoor in aanmerking komt. Deze zijn bezet met briljant die zijn schittering blijft behouden door de jaren heen.

Er wordt ons vaak gevraagd aan welke vinger de verlovingsring moet komen. Heel typisch dat de meeste jonge stelletjes dit tegenwoordig niet meer weten. Vroeger was het de traditie dat bij katholieke mensen de verlovingsring rechts werd gedragen en de trouwring links. Bij de protestantse gemeenschap was dit juist andersom.

De maat van de verlovingsring is vaak een probleem bij de heren die bij ons komen om een verlovingsring te kiezen. Sommigen hebben een voorbeeld ring van de aanstaande bruid meegenomen. Als dit niet mogelijk is, bestaat er áltijd de mogelijkheid om de gekozen verlovingsring om te ruilen tegen de goede maat.

Heel vaak wordt er een verlovingsring gekozen waar de trouwring straks heel mooi bij kan worden aangeschoven. Ook daarvoor hebben wij een uitgebreide collectie ambachtelijke trouwringen.

Loop vrijblijvend eens binnen om te kijken naar onze uitgebreide collectie verlovingsringen.
Wij adviseren je graag.